Bli med på årets skiopplevelse! Ski topptur i Lyngen, Lofoten, Øksfjord, Glomfjord, Kvaløya, Senja, Steigen og Hurtigruten cruise.

Whiteblue Adventure ønsker å gi deg en uforglemmelig skiopplevelse med utgangspunkt i norske fjell. At skientusiaster fra hele verden kommer til oss, er et vitnesbyrd på at vi har helt spesielle forutsetninger for topptur i Norge. I 7 sesonger har vi gjennomført ski og Hurtigruten cruise. Disse turene byr på noe av det flotteste skiterrenget Norge har.

I tillegg til dette kan vi skreddersy din tur etter dine ønsker over hele Norge.
Turene er egnet for alle som har litt erfaring med off-pist skikjøring, og vi kan garantere deg varige minner.


Se vår siste film å bli inspirert!

Ski touring Northern Norway by Whiteblue.no from Whiteblue Adventure on Vimeo.

 

Hurtigruten er en unik sjøreise i seg selv, men enda mer unikt er å kombinere dette med bestigning av flotte alpefjell langs den Nord Norske kysten. Våre turer er innom Lyngen, Lofoten, Øksfjord, Glomfjord, Senja, Steigen og Kvaløya. I løpet av 5 eller 7 dager kan du oppleve minst 3 destinasjoner med ski på beina.

Dette er en tur vi unner alle skikjørere :-)

Topptur på ski med havutsikt!

De siste årene har interessen for topptur på ski økt kraftig i Norge. I andre land i Europa er skibestigning eller randonee godt etablert. Derfor har franskmenn, italienere, spanjoler og sveitsere for legst oppdaget de helt spesielle mulighetene som kun finnes i vårt vakre land.

 MG 4861

For mange av våre europeiske gjester er opplevelsen av å kjøre fra toppen av fjellet til havet et livsønske! Det er titt og ofte euforiske tilstander når vi stopper i bunnen for å se oss tilbake, og ser perfekte skispor samtidig som vi hører måkeskrik og kjenner duften av saltvann.

  MG 4924
 

Vi håper du blir inspirert og melder deg på en av våre Hurtigruten 5 eller 7 dagers turer i 2016.

 

norgeskart reiserute HR

Facebook

Receive newsletter!
* indicates required

Samarbeidspartnere

 

hurtigruten

 

ng-stor bw

Historien bak.

Ideen og inspirasjonen til Whiteblue Adventure ble unnfanget på vår første tur med Hurtigruten. På vei fra Romsdalen til Lofoten for å gå toppturer med gode venner hadde vi, litt tilfeldig, valgt Hurtigruten som transport.

Da slo det oss at dette var en utrolig kombinasjon, å kjøre båt fra fjell til fjell, mellom flere landsdeler og samtidig oppleve nye utsyn og nye mennesker underveis. Ikke bare var det praktisk, det ga oss også en helt ny dimensjon til det å være på skitur. Det ga oss ideen om totalopplevelsen av å være på en reise med ski og fjell, og Hurtigruten som den røde tråd!

P3261898

Kanskje dette er noe for deg? Ønsker du å bli med på tur kreves det noe erfaring fra off-pist skikjøring, men du trenger ikke å være en ekstremskikjører. Våre guider vil avstemme turene etter ferdighetene og den fysiske formen til gruppen.

Whiteblue Adventure samarbeider med sertifiserte fjellguider fra Norgesguidene. På denne måten blir din sikkerhet ivaretatt, samtidig som guidenes enorme erfaring bidrar med å gi oss de beste forutsetninger for den gode skiopplevelse.

Vår målsetning er å gi deg en ski opplevelse som overgår dine forventninger.

Bestill nå, så sees vi til vinteren !
WhiteBlue Adventure ved Per Christian Tyldum og
 Jens-Petter Ring.

6875

rgf