Mountains

En tur med Whiteblue Adventure gir deg mange inntrykk og opplevlser. Dette skyldes at du alltid vil oppleve minimum 3 forskjellige destinasjoner i løpet av en reise. Dette er unikt for Whiteblue Adventure Hurtigruten ski criuse.

Glomfjord - Ørnes

Helgelandskysten og området rundt Svartisen –  en liten godt bevart hemmelighet tett på Polarsirkelen. Her finner du fjell opptil 1430 moh med enestående utsikt og enda bedre; du er alene!! Fra toppene kan du på gode dager se til Træna langt der ute i havet. Det er lett å bli trollbundet av disse vakre omgivelsene som byr på seg selv med vakker natur og havet rett imot. 

 MG 5326


Kvaløya Tromsø

Få byer i Norge kan tilby skikjøring av dette kaliber kun 15 minutters med bil fra sentrum. Kvaløya er tumleplassen for de lokale toppturentusiastene, men det er allikevel ingen grunn til å frykte folkemasser på tur. Kvaløya har mange fantastiske turer å tilby, og de fleste toppene er mellom 800-1050 moh med varierende vanskelighetsgrad. Ettersom vi befinner oss på en øy er sjansene store for at du kan kjøre på ski helt ned til stranden.

 MG 4905


Lofoten

Lofoten er et sted som "tar" deg. De aller fleste som kommer hit ønsker å bli igjen og til og med flytte hit. Det er vanskelig å finne ord som beskriver et slikt fantastisk sted. Her er det alpefjell i alle retninger som "eksploderer" ut av havet. Her finner du mange klassiske toppturfjell, noe som mange europere for lengst har forstått. Med eller uten Whiteblue Adventure MÅ du ta turen til Lofoten!

 MG 5024


Lyngsalpene

Fjellene i Lyngen har de siste årene blitt et av de mest kjente områder for topptur og skibestigning. Etter at Lyngenlodge etablerte sin drift har utlendingene strømmet til i hopetall. At Lyngsalpene er vakre og vekker begeistring er ikke ufortjent. Det er en av flere fantastiske perler som ligger spredt langs den Nord -Norske kysten. Og her finner du noe av tanken bak Whiteblue's turer med Hurtigruten. Vi ønsker rett og slett å vise deg mangfoldet av hva denne landsdelen kan tilby. Lyngen - en klassiker.

 MG 9605


Øksfjord

I Øksfjord finner du de nordligste fjellene langs kysten av Norge. Her ligger Øksfjordjøkulen som var den siste norske bre med en brearm til havet.  I de senere år har flere norske og utenlandske skifilmprodusenter oppsøkt dette området med god grunn. Her er kun deg og oss, og ingen andre! Fjellene er magisk flotte for alpinister med ulik erfaring. I 2010 var Whiteblue Adventure bl.a. ansvarlig for guiding under innspillingen av Broken Record fra Chaoz Production.

P1030690

Facebook

Receive newsletter!
* indicates required

Partners

 

hurtigruten

 

ng-stor bw

rgf